Remmen

Naast de introductiecursus Eendologie is het mogelijk een aantal andere cursussen te volgen. De cursus remmen bestaat uit drie modules en is sterk op het praktische sleutelwerk gericht. Je hoeft geen super-deskundig autotechnicus te zijn om ze te kunnen volgen, maar enige sleutelervaring en/of een cursus Eendologie is aan te bevelen.

Onderwerp
De modules remmen hebben als doel te leren hoe je zowel de voor- als achterremmen kunt reviseren. iedere module is praktijkgericht en het maakt daarbij niet uit over welk remsysteem je a-type beschikt. Na deze modules beschik je weer over een paar perfect gereviseerde remklauwen, een gereviseerde hoofdremcilinder of goed werkende remtrommels.
Omdat het magazijn onderdelen moet inkopen is het aan te raden je een maand van te voren voor deze modules aan te melden. Controleer dus tijdig bij het magazijn@eendeei.nl of er voldoende materialen aanwezig zijn!
De modules kunnen afzonderlijk worden gevolgd, maar je kan ze natuurlijk ook alle drie doen!

Cursusprijs
De cursusprijs voor 1 module is € 15. De cursusprijs voor 2 modules is € 25. De cursusprijs is € 35 als je alle modules wilt volgen.

Het minimum aantal deelnemers per module is 3. Het maximaal aantal deelnemers per module is 6. Om organisatorische redenen (bijv. te weinig inschrijvingen) kunnen modules worden samengevoegd.

Data 2018
Zaterdag 16 juni: module schijfremmen voor
Zaterdag 23 juni: module trommelremmen achter
Zaterdag 30 juni: module trommelremmen voor/remklauwrevisie
De middagen beginnen om 13.00 uur

Aanmelden 2018
Vul onderstaand aanmeldingsformulier in om je aan te melden voor de cursus “Remmen”.
Wanneer je je hebt aangemeld voor een cursus ontvang je binnen een paar dagen een bevestigingsmail en ongeveer een maand voor het begin van de cursus de uitnodiging/rekening.
Voor overige cursusinformatie stuur je een mail naar:cursus@eendeei.nl

Docenten
Gert-Jan van ’t Hof en Roel Bot geven, samen met eventueel de sleutelhulpen, deze drie modules.

Deze modules zijn alleen voor leden!

Aanmeldingsformulier cursus Remmen 2018:

Achternaam

Voornaam

Lidmaatschapsnummer

E-mail

Telefoon

Noteer de te volgen module(s):
(schijf voor, trommel voor, trommel achter of allen)

Eventuele aanvullende informatie

Vul deze code in: captcha