Box algemeen

Het hart van onze vereniging! In de box (onze werkplaats/garage) kan er naar hartenlust worden gesleuteld aan je 2 cv, of ander a-type.

De box is voorzien van diverse gereedschappen  en specialistisch gereedschap.
Het is verstandig om ook je eigen gereedschap mee te nemen als je aan de slag gaat.
In de box zijn er meerdere sleutelplaatsen. Zo is er bijvoorbeeld een sleutelplaats voor langdurige (restauratie)projecten maar zijn er ook plaatsen voor de zaterdagmiddag. Informeer bij de boxbeheerder naar de mogelijkheden. Bespreek het met Eric Lups /Paul van der Veen/ Frank van Holsteijn: box@eendeei.nl

Iedere zaterdagmiddag is na 13.00 uur de box vrij en kan er dus gesleuteld worden!
Wie eventueel hulp nodig heeft bij de (restauratie)klus dient deze hulp zelf te organiseren, behalve op de zaterdagmiddag dan is er een sleutelhulp aanwezig.

DSC_0724


Sleutelhulpen
Het Eendeëi beschikt over een aantal sleutelhulpen. Op de zaterdagmiddag staat een sleutelhulp de leden bij. Dus…. als je een probleem hebt tijdens het sleutelen vraag naar de sleutelhulp. Hij zal je adviseren! In principe adviseert de sleutelhulp, want je wilt het uiteindelijk zelf leren en doen!!! Natuurlijk is hij ook wel bereid, indien nodig, een handje te helpen. Maar…. helpen/assisteren willen uiteindelijk alle aanwezige leden wel, we zijn tenslotte een sleutelclub!

Gezocht:
Nieuwe sleutelhulpen zijn altijd welkom! Wanneer je mee wilt draaien in een poule op de zaterdagmiddag: Graag! Schroom niet! Je weet/kan meer dan je denkt! Laat het weten aan  Eric Lups /Paul van der Veen: box@eendeei.nl