Operatie Nachtvlucht

Op de laatste zaterdag van maart (wanneer de klok weer in de zomerstand gaat!)  organiseert ’t Eendeëi de “Operatie Nachtvlucht”, de nachtelijke puzzelrit door Zuid-Holland voor maximaal 50 equipes in hun A-types. Wie op tijd inschrijft heeft dus een plek op de equipelijst. Ook niet-Ei leden kunnen zich inschrijven.
Operatie Nachtvlucht start ergens in Zuid-Holland. Op de startlocatie eten we eerst met zijn allen en is er tijd om bij te praten. Als iedereen zijn buikje rond heeft gegeten en de nacht zijn intrede heeft gedaan starten de equipes om de minuut. De route die over kleine donkere weggetjes zal voeren is ook dit jaar weer uniek met als eindbestemming: de Van Helmontstraat te Rotterdam. Daar sluiten we de avond af met een hapje, een drankje en muziek. De bar is dan open.

Vragen en opmerkingen stuur je natuurlijk per e-mail: nachtvlucht@eendeei.nl
Over de dinerkeuze wordt je nog geïnformeerd.

Datum 2021: Nog niet vastgesteld i.v.m. corona pandemie!


Het inschrijfgeld ad € 30 per persoon heb je natuurlijk ook uiterlijk op 10 oktober betaald op  NL84INGB0003746685 van VAG Het Eendeëi o.v.v. “Nachtvlucht en je naam”.
Wanneer je je hebt ingeschreven en je hebt op tijd betaald, dan ontvang je een e-mail met de startlocatie. Na het diner ontvang je de route en wensen we je veel succes!

Voor de inschrijving vul je onderstaand formulier volledig in!:

  Achternaam

  Voornaam

  Telefoon

  E-mail

  Lidmaatschapsnummer

  Aantal personen

  Noteer je Citroën gegevens (Type, bouwjaar en kenteken)

  Er is ook ruimte voor eventueel aanvullende informatie

  Vul deze code in: captcha

  2013:
  Operatie Nachtvlucht 2013

  2013 Operatie Nachtvlucht The Movie

  2012:
  EIMAILNACHTVLUCHT 2012
  2012 Nachtvlucht De Prijzen
  2012 Operatie Nachtvlucht de route
  2012 Verslag Operatie Nachtvlucht