Autoambulance reserveren

Algemeen
De autoambulance en de daarbij horende hulpstukken zijn waardevol en als we er samen zuinig op zijn kunnen we er lang plezier van hebben.

Euro’s
Direct wanneer je de autoambulance bespreekt via de website (graag tijdig, liefst 2 weken van tevoren!), maak je de huur (€ 30,00) en de borg (€ 200,00) = totaal € 230,00 over naar ons bankrekeningnummer. NL84INGB0003746685 o.v.v. autoambulance.
Voor de huur/het gebruik van de autoambulance is 1 tarief, ongeacht de gereden kilometers of de tijdsduur (max. 1 week)
Betaling van huur en borg uitsluitend via bank, een andere manier van betaling is niet mogelijk.
Pas nadat gebleken is dat de borg en de huur op de bankrekening van ’t Eendeëi is overgemaakt kan de autoambulance beschikbaar komen.

Na controle door de sleutelhulp dat alles in orde is krijg je het borgbedrag teruggestort.
Dit is normaliter enkele dagen nadat de controle heeft plaatsgevonden. Bij vermissing van hulpstukken wordt dit verrekend met het borgbedrag tegen kostprijs, hierover kan niet worden gecorrespondeerd. Eventuele schade wordt verrekend met het borgbedrag.
Als de schade hoger is dan het borgbedrag vervalt de borg aan ’t Eendeëi en wordt het schadebedrag vastgesteld door een expert. Uitsluitend ’t Eendeëi kan hiervoor het oordeel vragen aan een expert.  ’t Eendeëi wijst deze aan. De huurder is aansprakelijk voor eventuele schade en dient de schade te betalen. De huurder kan dit verhalen op zijn/haar verzekering.

Niet vergeten
– Je maakt zelf een duidelijke kopie van je rijbewijs en neemt deze mee naar het EI. Deze kopie blijft bij het controleformulier totdat de autoambulance is ingeleverd.
– Je neemt je geldige lidmaatschapspas mee.
– Je komt de autoambulance persoonlijk ophalen en brengt deze persoonlijk terug.
– Het is niet toegestaan de autoambulance uit te lenen aan derden of op andere wijze te gebruiken dan waarvoor hij bedoeld is.

Aanvraagformulier voor reservering autoambulance

  Achternaam

  Voornaam

  Lidmaatschapsnummer

  E-mail

  mobiele telefoon

  Je gaat akkoord met de spelregels autoambulance!
  janee

  Je hebt de borg en huur (samen 230 euro) betaald!
  janee

  Op welke zaterdag kom je de ambulance halen:

  Eventuele aanvullende informatie

  Vul deze code in: captcha

  Zie verder:
  autoambulance uitgebreide informatie
  overzicht reserveringen