Algemeen

Proef voor eventuele bestellingen februari 2021 

 1. Mail je bestelling aan magazijn@eendeei.nl
  Je bestelling is concreet.
  Indien mogelijk vermeld je voor nieuwe onderdelen het artikelnummer van de leverancier. (zie: Burton:www.burton2cvparts.com en vd Graaf: www.dgautomaterialen.com)
  Voor 2e hands onderdelen geef je een duidelijke omschrijving, denk aan bouwjaar auto, enz.
  Vermeld je lidmaatschapsnummer.

  2. Je ontvangt een bevestigingsmail.

  3. Rekening en betaling
  Wanneer je bestelling in orde is gemaakt ontvang je een mail met de rekening. De rekening betaal je per bank. Er kan bij het ophalen niet cash worden betaald.
  Bestellingen worden verzameld, houd rekening met een langere leveringstijd.

  4. Wanneer ophalen
  Wanneer de eurootjes zijn betaald ontvang je per mail een uitnodiging wanneer de bestelling kan worden afgehaald. Dit is altijd een zaterdag. Ook wordt er een tijdslot vermeld.

  5. Voor de duidelijkheid

 • Op zaterdagmiddag is het magazijn gesloten. Helaas is er geen ruimte voor een praatje pot
 • Draag een mondkapje
 • Houd anderhalve meter afstand
 • Vertrek nadat je je bestelling in ontvangst hebt genomen

Verdere informatie…

In het magazijn van ’t Eendeëi kan je nieuwe onderdelen voor je a-type kopen. Ook de bijzondere of verbeterde onderdelen horen daarbij,  zoals bijvoorbeeld de 123-ignition. (elektronische ontsteking voor de eend!)

Nieuwe onderdelen bieden wij minstens 10% goedkoper aan dan in de reguliere handel.
Het magazijn is alleen toegankelijk voor leden. Zonder het tonen van je geldige lidmaatschapspasje is het helaas niet mogelijk om onderdelen te kopen/bestellen.

In onze containers hebben wij vele gebruikte onderdelen. Deze onderdelen zijn afkomstig van gesloopte eenden. De schappelijke prijs voor deze onderdelen is vastgesteld door het magazijnteam.

Natuurlijk is het team van het magazijn bereid je te ondersteunen bij het maken van de juiste aankopen, want bijv. bij een restauratie komt er heel wat kijken!

In het magazijn moet contact worden afgerekend of ter plaatse met je smartphone het verschuldigde bedrag worden overgemaakt. Helaas beschikken we niet over de mogelijkheid om te pinnen.

Het magazijn is iedere zaterdag open van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Zie verder: Magazijn reserveren