Lid zijn van ’t EendeŽi

Algemeen
’t EendeŽi is een 2CV-sleutelclub van Rotterdamse komaf, opgericht in 1976. De vereniging biedt leden de gelegenheid om zijn of haar A-type zelf te onderhouden. Wij organiseren allerlei cursussen. De meest bekende cursus is Eendologie.

Om aan de auto’s te kunnen werken heeft de vereniging een garage en een magazijn. In het magazijn kunnen zowel nieuwe als gebruikte onderdelen worden gekocht. Ook heeft de vereniging de mogelijkheid om auto’s te stallen.

’t EendeŽi organiseert een aantal evenementen per jaar. De bekendste is Operatie Nachtvlucht, de beste nachtelijke puzzelrit voor Eendrijders. Dit evenement valt in het laatste weekend van maart. Sinds oktober 2007 organiseren we een jaarlijks Ei-feest.

Lid zijn van ’t EendeŽi.
’t EendeŽi biedt haar leden een aantal faciliteiten.

Naast het verenigingsgebouw, waar leden in de bar kunnen bijpraten, kan op zaterdagmiddag op het terrein en in de garage van ’t EendeŽi worden gesleuteld. Speciale gereedschappen zijn in de garage aanwezig. Kom je†tijdens het repareren een probleem tegen dan kunnen leden een beroep doen op de sleutelhulpen. Zij vertellen†je precies hoe een reparatie moet worden uitgevoerd.

Om reparaties goed te kunnen uitvoeren geeft ’t EendeŽi cursussen. Alleen de cursus Eendologie is, tegen meerprijs, toegankelijk voor niet-leden..

Wij zijn Ei!
‘t†EendeŽi heet eigenlijk Vereniging de Alternatieve Garage ’t EendeŽi. En nog eigenlijker zou het in de nieuwe spelling Eendenei moeten zijn, maar na het nodige heen en weer gepraat is besloten om ’t EendeŽi ’t EendeŽi te laten totdat de Nederlandsche Bank de Nederlandse bank wordt.

2015 wijzijnei